Υλικά : 300γρ. κουβερτούρα // 200 γρ. μαρμελάδα κάστανου // 150 γρ. καρύδια χοντροκομμένα // 2 κουτ.σ. ρούμι ή λικέρ σοκολάτας // 100 γρ. σκόνη κακάο
Εκτέλεση: Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα. Αποσύρουμε το σκεύος και προσθέτουμε την μαρμελάδα, τα καρύδια και το ρούμι ή το λικέρ. Ανακατεύουμε να αναμειχθούν καλά τα υλικά. Αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα το οποίο θα σφίξει. Αν τα θέλουμε περισσότερο ή λιγότερο σφιχτά προσθέτουμε ή αφαιρούμε ανάλογα κουβερτούρα. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και ρίχνουμε μέσα στη σκόνη κακάο να καλυφθεί όλη η επιφάνειά τους. Διατηρούνται σε κλειστό σκεύος στο ψυγείο.
**Θυμηθείτε τη συνταγή της μαρμελάδας κάστανου ΕΔΩ.
Yiammy! Θα το δοκιμάσω σίγουρα!
ΑπάντησηΔιαγραφή