Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Σοκολατάκια με νεραντζάκι




Υλικά: 
Μια κούπα νεραντζάκι γλυκό του κουταλιού  //  μια κούπα καρύδια χοντροκομμένα  //  200γρ. κουβερτούρα   //  μια κ.σ. σπορέλαιο 

Εκτέλεση: 
Στραγγίζουμε το νεραντζάκι απο το σιρόπι και το ψιλοκόβουμε. Αναμειγνύουμε στο νερατντζάκι τα καρύδια, και το ζυμώνουμε ελαφρά (μέχρι να γίνει σαν πάστα). Πλάθουμε μικρά μπαλάκια. Σε μπέν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και ρίχνουμε το λάδι. Αφήνουμε μερικά λεπτά να πέσει η θερμοκρασία,  και ρίχνουμε ένα ένα μπαλάκι στη κουβερτούρα. Με μια οδοντογλυφίδα βγάζουμε το σοκολατάκι το στραγγίζουμε για δευτερόλεπτα και το αφήνουμε ή σε επιφάνεια σιλικόνης ή σε λαδόχαρτο. Όταν κρυώσουν είναι έτοιμα να ξεκολλήσουν και τα διατηρούμε εκτός ή εντος ψυγείου! Συσκευάστε τα και χαρίστε τα σε φίλους τις γιορτές! 

Καλη επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου